[WIN] Samen met Continental een dag op het circuit van Zolder

Updated: Jun 22, 2020


Je bent vrachtwagenchauffeur en hebt er altijd al eens van gedroomd om je rijvaardigheden te testen op een circuit? Dan is dit het ideale moment! Continental organiseert op 8 juli 2020 in samenwerking met Passion4Trucks een onvergetelijke dag op het Circuit van Zolder (zie teaser hier). Doe mee aan onze wedstrijd om een van de drie winnende chauffeurs te worden!


Hoe werkt het?


1.  Like de Facebookpagina ‘Passion4Trucks by Transportmedia’.

2. Doe mee aan de Continental quiz via deze link.

3. Stuur je resultaat door via Facebook Messenger en vermeld je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijf waarvoor je werkt (of eigenrijder). Zonder deze gegevens kunnen we je niet op de hoogte houden.


4 Bezorg ons (via Facebook Messenger) 3 van je meest originele foto’s van jou en je truck. Creativiteit is een pluspunt!


5 Uitgebreide reportage op Kanaal Z in het programma Passion4Trucks Roadshow (100% voor chauffeurs).


Voorwaarden


1. Inzending kandidaturen tot 3 juli 2020 (23.59 uur).


2. Een vakjury bekijkt de resultaten van de quiz en selecteert de 3 meest originele foto's*. Zij winnen een GRATIS dag op het circuit.


3. Beschikbaar zijn op 8 juli 2020 gedurende een ganse dag (09.00u - 17.00u). Uiteraard zullen we alle COVID-19 veiligheidsmaatregelen in acht nemen.


*Door deel te nemen gaat u akkoord dat de ingezonden foto op de Facebookpagina van Continental en Passion4Trucks wordt geplaatst


Prijs


1. Een ongelofelijke rij-ervaring met piloot Jeffrey Van Hooydonck


2. De kans om Continental banden te testen met verschillende voertuigen.

3. Het aanscherpen van je rijvaardigheden op en rond het circuit.

100 views0 comments