Love2Truck 2020: Danny Meertens (NL)

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek? Ik ben supertrots om vrachtwagenchauffeur te zijn, doe het al 4 jaar en nog altijd met hart en ziel, elke dag klaar staan voor de klanten, daar doen we het voor!

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme? Het goede contact met de klanten. Het idee vorig jaar een truck-run te organiseren als initiatiefnemer voor de warmste week waarbij de transportsector ook eens in een goed daglicht komt te staan en om te tonen dat wij ook maar mensen zijn die elke dag hun brood moeten verdienen.

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk? 1 keer per jaar krijgen de leerlingen in Peer les dode hoek, iets wat toch heel belangrijk is bij het rijden met een vrachtwagen, weten waar de knelpunten liggen en de jongeren erop te wijzen dat ze daarvoor moeten uitkijken.

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen? Vorig jaar op 15/9 stuurde ik 1 ideetje op de fb pagina van de Limburgse truckers, gevolg was op 15/12 450 tucks, heuse jobdag, cocacola kersttruck, en nog veel meer en dit ten voordele van de vzw rondpunt waarbij we voor 2 doelen in totaal 53.000 euro opgehaald hebben en dit met een team van 15 mensen die elkaar daarvoor nog nooit eerder gezien hadden. Dit was de mooiste dag van mijn leven, ook mede met dank aan alle chauffeurs die zich daarvoor hebben ingezet, de transportbedrijven die heel gul gesponsord hebben, Studio Brussel. eigenlijk verdient het hele team om deze prijs te winnen want wat we samen verwezenlijkt hebben is zo prachtig. Truck run waarmste week


3 views0 comments