Love2Truck 2020: Didar Omar (NL)

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Bijdragend aan de welvaart van het land brengt grote voldoening met zich mee.

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme? Liefde voor de Truck. Velen zouden zeggen de uitdaging die eraan verbonden is. Bij mij gaat het om de liefde voor de Truck. Ik ben de kapitein van mijn schip. Dus een job met verantwoording

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk? Geniet van de mede mensen om je heen i.p.v. te stressen omdat je in de file zit en hou voldoende afstand en wees de vriendelijkste van de 2.

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen? Het achteruit rijden om tegen de kaai te gaan staan is voor mij een ecstasy waar mijn adrenaline omhoog gaat omdat ik het altijd in 1 manoeuvre wil inzetten.


1 view0 comments