🎥 Herbekijk de volledige Passion4Trucks Roadshow HIER! 🚛

Lang genoeg gewacht! Het is tijd de Passion4Trucks Roadshow, een speciale uitzending van TRANSPORT&VAN.TV 100% in het teken van chauffeurs.

 

De Passion4Trucks Roadshow – letterlijk te verstaan – reed de afgelopen zomer over de Belgische wegen op zoek naar warme, gepassioneerde verhalen van chauffeurs en hun trucks. Achter het stuur: Marijn Devalck, de eeuwen beroemde acteur achter het personage Balthasar Boma uit de populaire tv-reeks FC De Kampioenen.

Het doel? De transportsector op een gepaste wijze in de bloemetjes zetten! Met zijn gepersonaliseerde trailer, opgebouwd door DS Units en GTM Belgium, gaat hij op zoek naar de mooiste trucks per merk, de meest gepassioneerde chauffeurs van het land én tal van andere activiteiten. Spektakel gegarandeerd.


Het programma: – Presentatrice Ilse gaat op bezoek bij gastbedrijf Tailormade Logistics in Gent. – De verkiezing van de Mooiste Scania van België. – De verkiezing van de Mooiste Volvo Trucks van België. – De verkiezing van de Mooiste Mercedes-Benz Trucks van België. – De verkiezing van de Mooiste Renault Trucks van België. – De meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur via Love2Truck. – BF Goodrich viert haar 150ste verjaardag en gaat daarvoor op bezoek bij APK Group, samen met Q-Team. – TVM Belgium nodigt alle Gouden Ridders uit voor een ambitieus rijvaardigheidsparcours. – De We Are Champions strijkt neer in Brussels Kart Expo. Renault Trucks, A&D Trailers, Vlamygrip, TVM én Accent Job tekenden een spannend parcours uit. – Nog meer spektakel op het Circuit van Zolder. Continental organiseerde er zowaar een ‘Continental Experience’ met tal van opdrachten. 


Passion4Trucks Roadshow is een organisatie van Transportmedia. Met het initiatief wil Transportmedia het beroep van de chauffeur extra in de spotlights zetten. Kers op de taart is het evenement Passion4Trucks dat volgend jaar voor het eerst zal plaatsvinden, en dit op de terreinen van Brussels Kart Expo. Noteer alvast zaterdag 19 juni 2021 in de agenda voor het grootste chauffeursevent van het land.

524 views0 comments