[Schrijf je hier in] Heb jij de mooiste Renault Truck van België?


Ben jij vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en gaan je ogen telkens weer opnieuw fonkelen als je jouw Renault Truck ziet? Stuur het ons dan door en wie weet wordt jouw truck op 19 juni verkozen tot 'Mooiste Renault Trucks van België' en neem je de fakkel over van Mikaël Delcroix (Transport TDM Delcroix).


Hoe werkt het?


1.  Like de Facebookpagina ‘Passion4Trucks by Transportmedia’.

2. Stuur ons 3 foto’s door van je truck (via info@passion4trucks.be of Facebook Messenger). Specificaties foto: vooraanzicht, zijaanzicht, schuinachteraan).

3. Stuur ook een e-mailadres, telefoonnummer, naam van de chauffeur, bedrijfsnaam en het type Renault Trucks door.


4 De 10 mooiste Renault Trucks worden op woensdag 2 juni 2021 uitgenodigd door Renault Trucks voor een mini-truckshow (incl. fotoshoot). De TOP 3 krijgt op deze dag een ticket voor de volgende ronde.


5 Op 19 juni 2021 wordt de TOP 3, van alle deelnemende truckmerken, uitgenodigd voor een ceremonie / mini-happening, gepresenteerd wordt door Marijn Devalck en Virginie Claes, en wordt de mooiste Renault Trucks van België bekend gemaakt.


6 De TOP 3 zal verschijnen in een uitgebreide reportage op Kanaal Z in het programma Passion4Trucks Roadshow (100% voor chauffeurs).


7 En als kers op de taart zal uit de winnaars van alle de deelnemende truckmerken, de ALLERmooiste truck van België verkozen worden.


Prijs


1 Dé winnaar: jaar lang de eer om de mooiste Renault Trucks van België te hebben.


2 Top 3: een mini-happening samen met Marijn Devalck en Virginie Claes + een uitgebreide reportage op televisie (Kanaal Z).


3 Top 10: mini-truckshow (video) + fotoshoot van truck + verrassingsgoodiebag


Voorwaarden

1. Inzending kandidaturen tot 5 mei 2021 (23.59 uur). Enkel in België ingeschreven trucks zijn toegelaten.


2. Vakjury selecteert hieruit de 10 mooiste trucks


3. Openbare stemwedstrijd op Facebookpagina Passion4Trucks by Transportmedia* tussen 12 mei en 26 mei 2021.


* Door deel te nemen gaat u akkoord dat de ingezonden foto op de Facebookpagina van Renault Trucks en Passion4Trucks wordt geplaatst

744 views0 comments