[Schijf je hier in] Heb jij de mooiste Scania van België?

Updated: May 25


Ben jij vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en gaan je ogen telkens weer opnieuw fonkelen als je jouw Scania ziet? Schrijf jouw Scania dan zeker in en wie weet wordt jouw truck op 19 juni 2021 verkozen tot “Mooiste Scania van België” en neem je de fakkel over van Wouter Debruyne (Decat).


Hoe werkt het?


1 Like de Facebookpagina ‘Passion4Trucks by Transportmedia’.

2 Stuur ons minstens 3 foto’s door van je truck (via info@passion4trucks.be of Facebook Messenger). Specificaties foto: vooraanzicht, zijaanzicht, schuinachteraan).

3 Stuur ook een e-mailadres, telefoonnummer, naam van de chauffeur, bedrijfsnaam en het type Scania door.

4 De 12 mooiste Scania’s V8 worden op zaterdag 12 juni 2021 uitgenodigd door Scania voor een mini-truckshow (incl. fotoshoot) en komen in de jaarkalender 2022 van Scania te staan. De TOP 3 krijgt op deze dag een ticket voor de volgende ronde.

5 Op 19 juni 2021 wordt de TOP 3, van alle deelnemende truckmerken, uitgenodigd voor een ceremonie / mini-happening, gepresenteerd wordt door Marijn Devalck en Virginie Claes, en wordt de mooiste Scania V8 van België bekend gemaakt.


6 De TOP 3 zal verschijnen in een uitgebreide reportage op Kanaal Z in het programma Passion4Trucks Roadshow (100% voor chauffeurs).


7 En als kers op de taart zal uit de winnaars van alle de deelnemende truckmerken, de ALLERmooiste truck van België verkozen worden.


Prijs


1 Dé winnaar: jaar lang de eer om de mooiste Scania van België te hebben.


2 Top 3: een mini-happening samen met Marijn Devalck en Virginie Claes + een uitgebreide reportage op televisie (Kanaal Z)


3 Top 12: mini-truckshow + fotoshoot van vrachtwagen voor in de jaarkalender 2022 + verrassingsgoodiebag


4 Alle deelnemers: gratis jaarkalender 2022 Scania


Voorwaarden

1 Inzending kandidaturen tot 30 april 2021 (29.59 uur). Enkel in België ingeschreven trucks (Scania V8) zijn toegelaten.


2 Vakjury selecteert hieruit de 12 mooiste trucks


3 Openbare stemwedstrijd op Facebookpagina Passion4Trucks by Transportmedia* tussen 10 mei en 23 mei 2021. (De Facebook stemmen tellen mee voor 50%, de overige 50% wordt bepaald door een vakjury.)


* Door deel te nemen gaat u akkoord dat de ingezonden foto op de Facebookpagina van Scania Belgium en Passion4Trucks wordt geplaatst. Lees HIER het reglement.

3,967 views0 comments