[Schrijf je hier in] Heb jij de mooiste Mercedes-Benz Truck van België?


Ben jij vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en gaan je ogen telkens weer opnieuw fonkelen als je jouw Mercedes-Benz Truck ziet? Stuur het ons dan door en wie weet wordt jouw truck op 19 juni verkozen tot 'Mooiste Mercedes-Benz Truck van België' en neem je de fakkel over van Sam van der Linden (firma C. Van der Linden).


Hoe werkt het?


1.  Like de Facebookpagina ‘Passion4Trucks by Transportmedia’.

2. Stuur ons 3 foto’s door van je truck (via info@passion4trucks.be of Facebook Messenger). Specificaties foto: vooraanzicht, zijaanzicht, schuinachteraan).

3. Stuur ook een e-mailadres, telefoonnummer, naam van de chauffeur, bedrijfsnaam en het type Mercedes-Benz Truck door.


4 De 10 mooiste Mercedes-Benz Trucks worden op zondag 30 mei 2021 uitgenodigd door Mercedes-Benz Trucks voor een mini-truckshow (incl. fotoshoot). De TOP 3 krijgt op deze dag een ticket voor de volgende ronde.


5 Op 19 juni 2021 wordt de TOP 3, van alle deelnemende truckmerken, uitgenodigd voor een ceremonie / mini-happening, gepresenteerd wordt door Marijn Devalck en Virginie Claes, en wordt de mooiste Mercedes-Benz Truck van België bekend gemaakt.


6 De TOP 3 zal verschijnen in een uitgebreide reportage op Kanaal Z in het programma Passion4Trucks Roadshow (100% voor chauffeurs).


7 En als kers op de taart zal uit de winnaars van alle de deelnemende truckmerken, de ALLERmooiste truck van België verkozen worden.


Prijs


1 Dé winnaar: jaar lang de eer om de mooiste Mercedes-Benz Trucks van België te hebben.

2 Top 3: een mini-happening samen met Marijn Devalck en Virginie Claes + een uitgebreide reportage op televisie (Kanaal Z).

3 Top 10: mini-truckshow (video) + fotoshoot van truck + verrassingsgoodiebag


Voorwaarden

1. Inzending kandidaturen tot 6 mei 2021 (23.59 uur). Enkel in België ingeschreven trucks zijn toegelaten.


2. Vakjury selecteert hieruit de 10 mooiste trucks


3. Openbare stemwedstrijd op Facebookpagina Passion4Trucks by Transportmedia* tussen 13 mei en 27 mei 2021.


* Door deel te nemen gaat u akkoord dat de ingezonden foto op de Facebookpagina van Mercedes-Benz Trucks en Passion4Trucks wordt geplaatst
181 views0 comments