[Schrijf je hier in] Heb jij de mooiste Volvo Truck van België?


Ben jij vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en gaan je ogen telkens weer fonkelen als je jouw Volvo Truck ziet? Stuur het ons dan door en wie weet wordt jouw truck op 19 juni verkozen tot 'Mooiste Volvo Truck van België' en neem je de fakkel over van Bram Buys (firma IntraBu - Buggenhout)


Hoe werkt het?


1.  Like de Facebookpagina ‘Passion4Trucks by Transportmedia’.

2. Stuur ons 3 foto’s door van je truck (via info@passion4trucks.be of Facebook Messenger). Specificaties foto: vooraanzicht, zijaanzicht, schuinachteraan).

3. Stuur ook een e-mailadres, telefoonnummer, naam van de chauffeur, bedrijfsnaam en het type voertuig door.


4 De 10 mooiste Volvo Trucks worden op donderdag 10 juni 2021 uitgenodigd door Volvo Trucks voor een mini-truckshow (incl. fotoshoot). De TOP 3 krijgt op deze dag een ticket voor de volgende ronde.


5 Op 19 juni 2021 wordt de TOP 3, van alle deelnemende truckmerken, uitgenodigd voor een ceremonie / mini-happening, gepresenteerd wordt door Marijn Devalck en Virginie Claes, en wordt de mooiste Volvo Truck van België bekend gemaakt.


6 De TOP 3 zal verschijnen in een uitgebreide reportage op Kanaal Z in het programma Passion4Trucks Roadshow (100% voor chauffeurs).

7 En als kers op de taart zal uit de winnaars van alle de deelnemende truckmerken, de ALLERmooiste truck van België verkozen worden.


Prijs


1 Dé winnaar: jaar lang de eer om de mooiste Volvo Trucks van België te hebben.


2 Top 3: een mini-happening samen met Marijn Devalck en Virginie Claes + een uitgebreide reportage op televisie (Kanaal Z).


3 Top 10: mini-truckshow (video) + fotoshoot van truck + verrassingsgoodiebag


Voorwaarden

1. Inzending kandidaturen tot 7 mei 2021 (23.59 uur). Enkel in België ingeschreven trucks zijn toegelaten.


2. Vakjury selecteert hieruit de 10 mooiste trucks


3. Openbare stemwedstrijd op Facebookpagina Passion4Trucks by Transportmedia* tussen 14 mei en 28 mei 2021.


* Door deel te nemen gaat u akkoord dat de ingezonden foto op de Facebookpagina van Volvo Trucks en Passion4Trucks wordt geplaatst

286 views0 comments