Transportmedia lanceert in juni 2020 Passion4Trucks

Updated: Feb 26, 2020

Het beroep van vrachtwagenchauffeur belichten, groot en klein laten wegdromen voor de mooiste trucks van België, de passie voor vrachtwagens van de ene generatie op de andere doorgeven en… met het hele gezin een mooie dag beleven. Dat en nog veel meer is de ambitie van Passion4Trucks, het nieuwe evenement dat op 20 en 21 juni 2020 door Transportmedia wordt georganiseerd.


Telde de sector van het Belgische wegtransport dan nog niet genoeg grote evenementen? Passion4Trucks zal het hele genre vernieuwen! In de uitgestrekte Brussels Kart Expo zullen de teams van Transportmedia al wie in België gepassioneerd is door trucks en wegtransport verwelkomen op twee dagen vol feest en animatie. Er komen zelfs diverse activiteiten die nooit eerder in ons land zijn georganiseerd.


Bij de hoogtepunten van het weekend kunnen we alvast de uitreiking van de Love2Truck-trofees noteren waarbij de meest gepassioneerde chauffeurs van België worden bekroond. En er komt ook een elegantiewedstrijd, een verkiezing van de mooiste trucks en oldtimers van het land. De komende weken volgt meer info…


15 views0 comments